|
|
|
Linda I'm here quite often ;-)

|
|
#3 (permalink) Wed Dec 29, 2010 20:54 pm cute as a bug. |
|
|
Hi Linda,
I thought me also that 'she is as cute as a bug' means that sweet and endearing, but I found also that sweet and witty/cunning also? Which can be true ? Kati Svaby _________________ We always deceive ourselves twice about the people we love - first to their advantage, then to their disadvantage. |
|
Kati Svaby I'm a Communicator ;-)

|
 |
#4 (permalink) Mon Jan 03, 2011 12:49 pm cute as a bug. |
|
|
Hi,
How come ; the bug is being cute ???? !!! Weired. May a have a short explanation in this? |
|
Puppet I'm here quite often ;-)

|
 |
#5 (permalink) Mon Jan 03, 2011 15:13 pm cute as a bug. |
|
|
Hi Puppet,
This is an idiom and the idioms are sometimes strange to our ears. Anyway I am Hungarian and we say to a child: My dear bug ! The English explanation originate from Using English. It's a very good idiom dictionary you can find everything in it what are in these tests.
http://www.usingenglish.com/reference/idioms/cute+as+a+bug.html
By: Kati Svaby _________________ We always deceive ourselves twice about the people we love - first to their advantage, then to their disadvantage. |
|

|
 |
#6 (permalink) Fri Jan 07, 2011 11:48 am cute as a bug. |
|
|
| Thank you, Kati. |
|
Puppet I'm here quite often ;-)

|
 |
#7 (permalink) Fri Jan 14, 2011 6:16 am cute as a bug. |
|
|
Kedves Kati! Elnézést kérek a zavarásért, de van egy dolgozatom amit pár nap múlva le kellene hogy adjak és elég lassan haladok vele.... Arra szeretnélek kérni, (ugye tegeződhetünk?) hogy ha esetleg kijavítanád nekem a nyelvtani hibákat, nagyon nagyon megköszönném! Sajnos senki nincs aki segíteni tudna nekem ebben! :( A lényeg végül is csak annyi, hogy érthető legyen és minél helyesebb a nyelvtan! :) Na, ezt jól elmagyaráztam. Mivel félek hogy esetleg valaki lemásolja és bajba kerülök, (pl. ha úgy tűnne hogy én másoltam!) nem tenném fel a web-re, hanem elküldeném csatolva ha beleegyeznél. Sajnos nem tudok még privát üzit küldeni, mert nem írtam még 5 választ! Ezt most vettem észre! :( Köszönöm nagyon előre is, és ha nincs kedved hozzá, akkor persze nem gond! :) Üdvözlettel. Andi, Angliából |
|
Andi68 New Member
|
 |
#8 (permalink) Fri Jan 14, 2011 6:20 am cute as a bug. |
|
|
| Sorry for the above, it meant to be a private message! :) Cheers! :) |
|
Andi68 New Member
|
 |
#9 (permalink) Fri Jan 14, 2011 13:56 pm cute as a bug. |
|
|
Szia Andi,
Azt hiszem én nem vagyok a legjobb abban, aki biztosra kijavítaná a dolgozatodat, de küldd el mert van aki segíthet nekem ebben. A volt tanárom van szó, -akihez mióta ezt a tanfolyamot csinálom nem járok. De biztosra veszem, hogy én kijavítom amit tudok, és átküldöm neki ellenőrzésre. Angol és amellett hogy tanár, költő és író is. Mivel én sem tudok private messaget küldeni megírom az email címem, remélem nem veszik észre.Ide küldd el. kati.svaby@gmail.com Megpróbálom minél gyorsabban nyélbe ütni. Üdv: Kati _________________ We always deceive ourselves twice about the people we love - first to their advantage, then to their disadvantage. |
|

|
 |
#10 (permalink) Fri Jan 14, 2011 19:55 pm cute as a bug. |
|
|
| Oh, thanks a lot! :) |
|
Andi68 New Member
|
 |